Service aer conditionat

Ce “aere” isi mai dadeau mesterii care ti-au montat sistemul split de aer conditionat! Daca sufla in zadar si nu raceste deloc e timpul pentru o reincarcare cu agent de racire si o verificare de etanseitate. Probabil ca a fost montat prost, sau poate ca dilatarile mufelor de contact au permis agentului de refrigerare sa scape in timp, datorita temperaturilo... citeste mai mult

Ce “aere” isi mai dadeau mesterii care ti-au montat sistemul split de aer conditionat! Daca sufla in zadar si nu raceste deloc e timpul pentru o reincarcare cu agent de racire si o verificare de etanseitate. Probabil ca a fost montat prost, sau poate ca dilatarile mufelor de contact au permis agentului de refrigerare sa scape in timp, datorita temperaturilor extreme de afara.
Daca e altceva mai complicat, la unitatea interna care adaposteste vaporizatorul sau o uzura a compresorului tot specialistii in service aer conitionat iti vor spune. Insa mentenanta sistemului de aer conditionat, dublata de o igienizare il va readuce in parametrii de functionare initiali. How cool it’s that?

inchide