Meseriasi

Reparatii mobilier O piesa de mobilier solida si cu vechime nu trebuie sa aiba o soarta nedemna atunci cand se mai clatina sub greutate. O reconditionare e posibila si chiar benefica, si iata cum generatia viitoare se poate si ea bucura de o piesa cu istorie in familie. In definitiv, mai nou, se platesc bani seriosi pentru a achizitiona piese de mobilier vintage! Ele... citeste mai mult

Reparatii mobilier

O piesa de mobilier solida si cu vechime nu trebuie sa aiba o soarta nedemna atunci cand se mai clatina sub greutate. O reconditionare e posibila si chiar benefica, si iata cum generatia viitoare se poate si ea bucura de o piesa cu istorie in familie. In definitiv, mai nou, se platesc bani seriosi pentru a achizitiona piese de mobilier vintage!

Electricieni

Chiar daca aveti talente tehnice polivalente e bina ca sistemul electric sa fie lasat in seama specialistilor calificati si autorizati. Vreti sa redimensionati capacitatea sigurantelor si sa schimbati tabloul electric, ori sa inlocuiti elemente complicate din circuitul electric? Trebuie doar sa explicati ce problema aveti si solutia adecvata se ofera rapid! Sunati oricand electricianul din proximitate pentru o estimare de cost gratuita! Inlocuirea de intrerupatoare si prize, montarea de lustre si aplice este si ea usor de realizat. Practic, puteti monta segmente dedicate unor noi consumatori (aer conditionat, masini de spalat) fara teama ca instalatia veche existenta ar putea ceda. Iar oferta de manopera pentru reparatia intalatiei electrice va fi insotita intotdeaua de consultanta gratuita in alegerea materialelor necesare potrivite pentru schimbare. Veti economisi astfel mult timp iar locuinta va fi “electrificata” in siguranta absoluta! Selecteaza aici cel mai apropiat electrician!

Meseriasi montaj gresie si faianta

Te-ai mutat in casa noua si vrei sa pui gresie si faianta ? Sau vrei sa schimbi pur si simplu bucata de gresie crapata din bucatarie ?Montarea gresiei si a faiantei depinde in mare masura de meseriasul pe care il alegi. Alinierea placilor, taierea cat mai exacta a bucatilor incomplete si lipirea perfecta a lor sunt extreme de importante pentru calitatea unei astfel de lucrari.Alegeti asadar cu incredere din lista de meseriasi de aici si nu ezitati sa acordati rating-ul dvs.

Reparatii si montari iale

Va ajutam sa nu va blocati in alegerea unui bun lacatus! O data selectat el poate “deschide” rapid multe usi pentru dumneavostra. Selectati specialistul de care aveti nevoie din lista de mai jos si puteti gasi urgent lacatusul care sa va ajute sa inlocuiti butucii sau broastele usilor cu repere de calitate, sa deblocati usi metalice sau de lemn, sa inlocuiti sistemul de inchidere pentru fisete metalice, sa inlocuiti balamale etc. Cele mai fiabile si de incredere piese si elemente necesare, precum si locul din care le puteti achizitiona va sunt recomandate gratuit. Deschideti deci dialogul cu unul din specialisti!

Instalatori obiecte sanitare

S-a infundat chiuveta? Sau, si mai rau, vecinul de jos se plange ca-l inunzi de fiecare data cand faci baie? Nu-i nimic, se intampla si altora. Doar nu ai construit tu blocul in care stai.

Un instalator priceput rezolva imediat tot ce tine de:

– montaj chiuveta, montare cada chiuveta, reparatie scurgere, montare baterie apa, schimbare robineti, montare WC, reparatie bazin WC, inlocuire tevi sparte, montare filtru apa, montare calorifere.

Alege aici cel mai apropiat instalator!

Tamplari

Daca sunteti in cautarea unei operatiuni tamplarie apelati cu incredere la cel mai apropiat specialist tamplar pentru: schimbarea balamelelor si intarirea sertarelor, scurtarea usilor din interior dupa o renovare, reparatia si intarirea patului care scartaie, reparatiile tocurilor de usi, montarea si demontarea mobilierului in cazul in care va mutati, decuparea blaturilor pentru montarea unei chiuvete noi, schimbarea arcurilor unei canapele sau retapitarea unui fotoliu etc.

Zugravi

Cel mai bun zugrav? Sau macar unul foarte bun, rapid, eficient, meticulos si atent? Uneori e mai greu de gasit decat un specialist in fizica cuantica. Alegeti asadar de aici si nu va sfiiti sa ne spuneti daca ati fost sau nu multumiti de serviciile prestate.

Indiferent daca doriti sa improspatati, simplu, cu vopsea lavabila culoarea peretilor uzati in timp sau sa refaceti rapid zugraveala afectata serios in urma unei “inundatii”, ori sa reconsolidati aspectul unor pereti cu vechime ce au nevoie de gletuire si nivelare; solutii exista.

Aceiasi specialisti va pot ajuta cu reparatiile de zidarie necesare dupa montarea unor usi metalice noi, a tamplariei de PVC tip termopan, in cazul reparatiei glafurilor etc.

Reparatii termopane

Doriti ajutor pentru a va inchide cu simt de raspundere fereastra? Selectati cu incredere din lista de specialisti de mai jos! Feroneria, responsabila de inchiderea ferestrelor, este intr-adevar calcaiul lui Ahile in cazul multor sisteme aflate in uz. Indiferent daca e “soi rau” sau doar prost montata si reglata, adevaratii specialisti din lista de mai jos se vor stradui sa va ajusteze cat mai bine sistemul astfel incat inchis sa insemne zavorat de-a binelea. Ei va pot efectua modificarea sistemului de inchidere din batant in oscilobatant sau pot efectua reglaje sau inlocuiri ale garniturii. De cele mai multe ori deplasarea si constatarea este gratuita!

Inlocuiri tamplarie PVC si aluminiu. Inlocuire sticla sparta (geam termopan). Reglaje, inlocuire garnitura. Glafuri de interior/exterior. Plase insecte.

Totul se rezolva cu specialistii in reparatii termopane!

inchide
Momentan nu sunt service-uri disponibile