Reparatii Bijuterii

Ai primit cadou un inel la care tii foarte mult, dar s-a desprins piatra pretioasa care-i conferea tot farmecul ? Ti s-a rupt lanticul de aur si cauti pe cineva care sa-l lipeasca? Tortita cercelului nu se mai inchide cum trebuie? Nu deznadajdui! Aici avem solutii pentru toate. Bijutierii experimentati din cadrul acestei sectiuni sunt pregatiti sa va reconditioneze exemplar obiectele de pret, cu ... citeste mai mult

Ai primit cadou un inel la care tii foarte mult, dar s-a desprins piatra pretioasa care-i conferea tot farmecul ? Ti s-a rupt lanticul de aur si cauti pe cineva care sa-l lipeasca? Tortita cercelului nu se mai inchide cum trebuie? Nu deznadajdui! Aici avem solutii pentru toate.
Bijutierii experimentati din cadrul acestei sectiuni sunt pregatiti sa va reconditioneze exemplar obiectele de pret, cu istorie, din familie. Si iata cum modificarea, slefuirea si marireadimensiunii verighetei o poate face din nou confortabila, acoperirile cu metal pretios pot da o noua stralucire portiunilor uzate iar pietrele ornamentale pretioase sau semi-pretioase inlocuite restaureaza piese incomplete. Orice operatiune necesara de lipire a cerceilor, bratarilor si lanturilor de aur sau argint, de nituire sau reparare a inchizatorilor ….da …este posibila!
Selectati aici maestrul bijutier din proximitatea dumneavoastra!

inchide
Momentan nu sunt service-uri disponibile