Reparatii Incaltaminte

Te-ai obisnuit cu o pereche de pantofi sau cu niste cizme si nu ai vrea sa le schimbi, chiar daca au suferit un defect ? Te-ai saturat de bataturile provocate de incaltamintea noua si nu ai vrea sa renunti la comoditatea oferita de sandalele tale preferate ? Mesterii din aceasta sectiune va asigura ca pot repara cu costuri minime incaltamintea de calitate care a suferit prematur diverse deteriora... citeste mai mult

Te-ai obisnuit cu o pereche de pantofi sau cu niste cizme si nu ai vrea sa le schimbi, chiar daca au suferit un defect ? Te-ai saturat de bataturile provocate de incaltamintea noua si nu ai vrea sa renunti la comoditatea oferita de sandalele tale preferate ?
Mesterii din aceasta sectiune va asigura ca pot repara cu costuri minime incaltamintea de calitate care a suferit prematur diverse deteriorari accidentale. Este simplu si eficient de inlocuit un fermoar sau de lipit o talpa, de refacut o cusatura ori de reconditionat un toc. Astfel, perechea favorita nu trebuie aruncata, mai ales daca defectul este simplu si avantajos de remediat.

inchide
Momentan nu sunt service-uri disponibile